News

Jun 1, 2021

?
.
Sabun muka VCO bar jenama Miss Elwan telah melakar nama di luar negara dan mendapat liputan meluas di TV Al Hijrah.

Siap ada NOT KKM dan labtest, packaging cantik dan diperbuat dari bahan2 berkualiti dan premium. Packaging luarbiasa dari jenama lain.
.
..
Ni saya story kelebihan sabun muka VCO bar Miss Elwani yang boleh membantu menjadikan kulit anda gebu gebas serta mebantu meningkatkan keremajaan kulit :

[1] Antara bahan2 yang ada di dalamnya, Minyak Kelapa Dara - mengandungi asid lemak berkhasiat yang membantu melembapkan, menghidratkan dan melindungi kulit.

[2] Ini termasuk asid linoleat (vitamin F), yang membantu kulit mengekalkan kelembapan kulit dari dalam, serta mengandungi asid laurik, yang mempunyai sifat antibakteria.

[3] Menggunakan Teknologi ElfamoistTM : mengunci kelembapan pada kulit sehingga 30 jam selepas penggunaan, menjaga penampilan awet muda.

[4] Mengandungi Vitamin C & E : mencerahkan kulit, antioksidan dan memperbaiki warna kulit yang tidak sekata agar kelihatan lebih cerah. Siap ada NOT KKM dan labtest.

[5] Packaging cantik, siap ada penyumbat anti tumpah dan penutup. Senang untuk di bawa ke mana2. Tak perlu cari bekas lain bila digunakan.
.
Stok kami sangat TERHAD. Harga PASARAN RM30 sebotol. Sempena PROMOSI PKP3.0, kami OFFER HANYA RM25 sebekas sahaja.
Kalau nak lagi best, boleh join Team Miss Elwani untuk apply agen, dapat 30% komisen untuk duit beli barang dapur atau beli susu anak. Marketing tools kami sediakan..
.
Cepat cepat save no 0193684465 dan whatsapp kami SEKARANG!!!
Klik https://crm.misselwani.com/sabun-muka-vco-bar
Klik https://crm.misselwani.com/sabun-muka-vco-bar
Klik https://crm.misselwani.com/sabun-muka-vco-bar
.
#serlahkankeaslianmu.
#minyakawetmuda
#kulitanggunjelita
.
p/s : Jgn salahkan kami kalau kau orang rasa dan kelihatan MUDA

Turn your Facebook Page into a website, instantly.

Try now for 14 days FREE

No credit card required, unsubscribe at any time. pagevamp.com

REQUEST DISCOUNT