News

Jul 5, 2021

Macam tak percaya!!
.
.
Nak tahu tak, I ada satu masalah tau. Bila I baru dapatkan satu produk/servis ni kan..I perasan yang produk ni :
.
1. Membantu menstabilkan sistem penghadaman dan penyerapan nutrien.
2. Membantu memudahkan proses ibu bersalin dan membantu menanbahkan susu ibu ketika penyusuan bayi.
3. Membantu melambatkan proses penuaan & kedutan kulit.
4. Membantu meningkatkan daya fungsi otak.
5. Membantu menstabilkan paras kolestrol.
.
I tak pastilah memang sepatutnya camtu ke kan tapi I dapat hasil yang begitu. Ya Allah bestnya BERBALOI sungguh la bila beli ni.
.
.
Tak sungguh tak kata lah ceq oiii. Betul lah kita ni kalau nak dapatkan produk kena ada Minyak kelapa dara Miss Elwani adalah jenis ada perisa. Ada 4 perisa iaitu perisa Strawberry, Creme Brulee, Passion Fruit dan Blackcurrant. ni. Baru berbaloi.
.
.
Pakar telah mengatakan bahawa bahan yang di gunakan adalah selamat dan telah di uji kaji . Lulus KKM pengkelasan makanan dan lulus juga ujian makmal, bebas dari mikroorganisma dan bahan logam.
.
.
Sebab tu lah korang kena juga dapatkan produk ni.

Wasap je di nombor https://wasap.my/60193684465 atau tengok kat sini link website ni -> https://crm.misselwani.com/, InsyaAllah sis cuba balas laju-laju walaupun queue penuh okay!

!!TOLONG SHARE POST INI SUPAYA RAMAI ORANG DAPAT MANFAAT BERSAMA!!

#MissElwani #VirginCoconutOil #Skincare #CoconutOil #VCO #BodyOil #Moisturizer #Supplement #Halal #Vegan #CrueltyFree #Natural

Turn your Facebook Page into a website, instantly.

Try now for 14 days FREE

No credit card required, unsubscribe at any time. pagevamp.com

REQUEST DISCOUNT