News
Semalam kami ambil initiatif untuk upload 24 video berkaitan dengan produk2 jenama Miss Elwani dalam YouTube channel Miss

Sep 15, 2020



YouTube merupakan salah satu channel platform yang sangat powerful yang ramai usahawan terlepas pandang termasuk syarikat Erat Empayar sendiri. Tengok je Dato' Aliff Syukri menguasai YouTube untuk mendapat pulangan lumayan.

Alhamdulillah, semua dah in place. Senang kalau customer atau buyer nak tengok, boleh hantar je link untuk mereka lihat produk syarikat kami.

Ni pun atas nasihat Hj Nordin, Kugpis Perlis Hemoy yang banyak membantu syarikat Erat Empayar untuk pergi lebih jauh.
Alhamdulillah, one step ahead. Banyak lagi yang perlu diperbaiki. Tak apa, buat satu satu. Mulakan dahulu langkah pertama, dalam masa yang sama cuba untuk memperbaiki diri dari semasa ke semasa.

Doakan jenama Miss Elwani terbang tinggi mengapai impian ke persada dunia.

#MissElwani #MinyakKelapaDara #VirginCoconutOil #Halal #ColdPressed #VCO #BodyOil #Moisturizer #Supplement #Vegan #CrueltyFree #Natural #CoconutOil #MadeInMalaysia

Turn your Facebook Page into a website, instantly.

Try now for 14 days FREE

No credit card required, unsubscribe at any time. pagevamp.com

CLICK HERE FOR DISCOUNT!!!