News
RANGKAIAN PRODUK JENAMA MISS ELWANI 2021.

Feb 1, 2021Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim, kami merasmikan rangkaian packaging baru VCO Flavours dan sabun VCO Bar jenama Miss Elwani untuk tahun 2021. Semoga dengan packaging baru ini akan memberi kejayaan besar kepada syarikat kami.

Istimewanya produk Minyak Kelapa Dara Berperisa keluaran Erat Empayar Sdn Bhd adalah ianya mengandungi perisa iaitu Strawberry, Passion Fruit, Blackcurrant dan Crem Brulee. Ramai orang di luar sana yang tidak berani untuk minum Minyak Kelapa Dara kerana tak tahan dengan rasa tengitnya. Maka kami innovasikan dengan menambah perisa agar lebih ramai yang akan mengambil minyak kelapa dara sebagai minuman harian mereka.

Minyak Kelapa Dara ini boleh digunakan untuk semua peringkat umur dari bayi hinggalah ke usia tua. Kami menggunakan botol kaca 100ml kerana menggunakan botol plastik akan menghasilkan tindakbalas kimia. Botol ini senang nak di bawa untuk travel ke mana- mana kerana ianya ada penyumbat dan penutup yang boleh diketatkan sebagai anti tumpahan.

Sabun Minyak Kelapa Dara ini kami innovasikan pembungkusannya. Sebelum ini, sabun minyak kelapa sawit kami menggunakan kotak biasa. Tapi maklumbalas yang kami terima, pelanggan kena mencari bekas untuk meletakkan sabun apabila mula digunakan. Maka timbullah idea kami untuk menggunakan pembungkusan cara begini untuk memudahkan pelanggan. Pelanggan tidak perlu mencari bekas lagi untuk letak sabun. Sabun VCO Bar ini boleh digunakan untuk membersihkan muka dari kotoran dan melembapkan kulit wajah.

Grab peluang HARGA PROMOSI rangkaian produk jenama Miss Elwani sempena bulan kasih sayang di tahun 2021 :

Untuk Minyak Kelapa Dara, harga pasaran RM35 sebotol tetapi untuk promosi sempena Jom Bazaar kami menawarkan hanya dengan harga RM29 sahaja untuk sebotol. Anda JIMAT RM6.

Klik :

https://wa.me/60193684465?text=saya+nak+vco+berperisa
https://wa.me/60193684465?text=saya+nak+vco+berperisa
https://wa.me/60193684465?text=saya+nak+vco+berperisa

Untuk Sabun VCO Bar, harga pasaran adalah RM30 satu bekas tetapi untuk promosi sempena Jom Bazaar , kami menawarkan hanya dengan harga rm25 sahaja untuk satu bekas. Anda JIMAT RM5.

Klik :

https://wa.me/60193684465?text=saya+nak+sabun+vco
https://wa.me/60193684465?text=saya+nak+sabun+vco
https://wa.me/60193684465?text=saya+nak+sabun+vco

SEKARANG!!!!

Nota : Kami juga mencari agen dan droship seluruh Malaysia.

#MissElwani #MinyakKelapaDara #VirginCoconutOil #Halal #ColdPressed #VCO #BodyOil #Moisturizer #Supplement #Vegan #CrueltyFree #Natural #CoconutOil #MadeInMalaysia

Turn your Facebook Page into a website, instantly.

Try now for 14 days FREE

No credit card required, unsubscribe at any time. pagevamp.com

REQUEST DISCOUNT