News
RAKAMAN  INSPIRASI USAHAWAN SELANGOR.

Mar 14, 2021Alhamdulillah, Jumaat lepas seleasai menjalankan tugas di temuduga bagi rakaman travelog Inspirasi Usahawan di Negeri Selangor.

Mula2 saya agak gabra jugak depan kamera. Banyak kena intake. Mungkin saya dah prepare jawapan soalan yang ditujukan menjadikan saya banyak terlupa lirik. Akhirnya saya buat keputusan, be myself. Lupakan kertas jawap. Bercakap dari hati, akhirnya semua berjalan lancar.

Ya lah selama harapkan Arina Sohaimi yang diberi tugas sebagai speaker bagi pihak syarikat. Kali ini saya tak boleh nak elak. Selepas beberapa kali, saya berjaya juga seperti yang pihak production mahukan. Nasib baik jugak saya tidak terlajak masa kerana pihak produk perlu ke Bandar Baru Bangi pula untuk shooting seorang lagi usahawan. untuk DUN Hulu Langat.

Terima kasih kepada pihak UPEN Selangor kerana memilih syarikat saya. Ianya sedikit sebanyak menaikkan kredibiliti syarikat dan jenama Miss Elwani di Malaysia.

Doakan kejayaan kami untuk terus meroket ya.

#MissElwani​​​ #CoconutOil​​​ #VirginCoconutOil​​​ #VCO​​​ #BodyOil​​​ #Moisturizer​​​ #Supplement​​​ #Halal​​​ #Vegan​​​ #CrueltyFree​​​ #Natural​​​ #MinyakKelapaDara​​ #SabunVCOBar​​ #MadeInMalaysia​ #SabunMuka​ #FacialSoap​ #SoapBar

Turn your Facebook Page into a website, instantly.

Try now for 14 days FREE

No credit card required, unsubscribe at any time. pagevamp.com

REQUEST DISCOUNT