News
BELI 4 DAPAT DISKUAN 30%.

Jan 3, 2021

MINYAK KELAPA DARA BERPERISA MISS ELWANI HANYA RM80 UNTUK 4 BOTOL.
.
MKD Miss Elwani akan muncul dengan design dan packaging yang wow dan menarik. So kami nak clearkan stok yang ada.

"MKD Miss Elwani rasa sedap lah, rasa buah & tak rasa tengit. Esok pagi2.... dah dapat panggilan pulau. Kau orang patut beli dan rasa..
.
..
Ni Kak Wani nak story sikit kat korang… Minyak Kelapa Dara Miss Elwani ni lain dari yang biasa sebab MKD Miss Elwani ada PERISA & rasa tak tengit.

[1] 4 PERISA : Blackcurrant, Strawberry, Crème Bruelee dan Passion Fruit.. Pilih je mana pekenan. Semua sedap.. Tak caya cubalah…
.
[2] HALAL - Di buat di kilang yang ada status HALAL & dah dihantar ujian makmal, keputusan : tiada logam berat adan tiada mikroorganisma. Kan best gitu..
.
[3] SENANG DI BAWA : Ianya dalam botol 100 ml, senang nak bawa travel atau masuk dalam beg tangan. Tak mudah tumpah pulak tu..
.
[4] MAKANAN BERKHASIAT UNTUK SEMUA - MKD ni "Superfood" kerana ada banyak khasiat & manafaat untuk kesihatan & kecantikan. Minyak Awit Muda gitu...
.
[5] KULIT JADI CUN - korang kalau amalkan selalu, tengoklah nanti kulit jadi anjal dan naik seri, macam seri pengantin…
.
Stok kami sangat TERHAD. Korang boleh try sebotol dulu, rm29 SAHAJA.
atau min 4 botol terus boleh dapat harga diskaun30% (pakej ni terhad hingga stok HABIS..) Biar kasi LICIN..
.
Korang boleh simpan no ni senang nak order nanti O193684465 atau boleh terus wasap sekarang..
.
Klik https://wa.me/60193684465?text=minyak+kelapa+dara+rm80 SEKARANG!!!
Klik https://wa.me/60193684465?text=minyak+kelapa+dara+rm80 SEKARANG!!!
Klik https://wa.me/60193684465?text=minyak+kelapa+dara+rm80 SEKARANG!!!
.
#serlahkankeaslianmu.
#minyakawetmuda
#senangketandas
.
p/s : Jgn salahkan kami kalau kau orang rasa MUDA

Turn your Facebook Page into a website, instantly.

Try now for 14 days FREE

No credit card required, unsubscribe at any time. pagevamp.com

REQUEST DISCOUNT